Ringar

Den som vill skaffa förlovningsringar av silver kan vända sig till en smyckesdesigner som jobbar med silversmide. Tillsammans kan man komma fram till hur ringarna ska se ut. Om man redan har en tanke omkring detta så kan man visa upp en skiss på hur man tänkt sig ringarna. Man kan också använda sig av fiffiga applikationer online som gör att man kan bygga ihop sin egen modell av ring.
Det man ska komma ihåg vad gäller silverringar är att de kommer att förlora sin glans och färg om man inte putsar med jämna mellanrum. Det gäller alltså att lära sig hur man tar hand om och rengör silversmycken om man vill att de ska förbli lika vackra som då man köper dem. Detta är särskilt viktigt om man inkluderar ädelstenar som drar nytta av silver som reflekterar stenens färg och glans. Eftersom det är ovanligt att man väljer silver för förlovning och bröllop så får man även förbereda sig på förvånade kommentarer från de som fortfarande tycker att guld är den enda metall som passar då band ska knytas med dubbelrosett.Mer här.

Comments are closed.